logoideiglenes
Mozgástér életmód klub 

Egy Klub, ami célt ad, támogat és közösséget épít!

Az egészséges életmód felé tartunk,

Saját magunkért…

A közösségért…

A boldogabb életért.

Gyere velünk Te is!

Kedves Életmódváltó, Sportolni vágyó!

A Mozgástér Életmód Klub (ME klub), a Mozgástér Online Sportegyesület válasza mindazon több évtizedes tapasztalatra, mely szerint az aktív magyar lakosság alig 13%-a él az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása alapján rendszeres testmozgásnak minősülő életmódot (heti intenzitás mellett minimum heti 150 perc egészségmegőrző mozgás). Ezt az állapotot nem láttuk és látjuk fenntarthatónak, ezért koncentrált beavatkozást és intézkedést tartottunk elengedhetetlenül fontosnak. 

Célunk nem kisebb, mint hogy segítsünk az embereknek egészségesebbé és életerőssé válni. Ezt egy több évtizedes tapasztalatra épülő, saját fejlesztésű egyedi módszertan és innovatív eszköztár mentén kívánjuk elérni, hogy ezzel vitálissá tegyük Magyarországot, a magyar társadalmat. Másfél évig teszteltük a módszertanunkat és az eszközeinket, megkérdeztünk több tízezer embert, és megkerestük azokat a támogató tevékenységeket, amelyek valódi segítséget nyújthatnak mindenkinek.

 

A felmérések és eddigi tapasztalataink alapján láttuk, hogy egy olyan komplex fejlesztési metódusra van szükség, amely az alábbi tevékenységeket foglalja magába:

  • a mozgás iránti motiváció felkeltése;
  • széles spektrumú tudásátadás;
  • kedvezmények biztosítása;
  • személyes szakember jelenléte;
  • innovatív megközelítésű tanácsadás és konzultáció lehetősége;
  • az otthoni edzést támogató mozgástartalmak;
  • szabadidősport eseményeken és rendszeres mozgás aktivitásokon kedvezményes vagy ingyenes részvétel biztosítása. 

A metódus kialakítása érdekében egyesületünk felmérte az igényeket, probléma térképet készített, létrehozott egy mozgás színtereket és szervezőket egyesítő adatbázist, kialakította egyedi Mozgás és Életmód Coach rendszerét, majd mindezt összefoglalandó hozta létre a Mozgástér Életmód Klub-ot (ME Klub). 

A ME Klub tagság röviden: Jobb életminőség, egészségesebb és hosszabb élet! 

Itt éves, féléves tagdíj ellenértékeként széles körű szolgáltatási portfólió mentén adjuk meg Klubtagjainknak az egészségesebb és hosszabb élethez vezető segítségeket és lehetőségeket.

Csatlakozz hozzánk még ma, tedd meg az első lépést az egészségesebb, sportosabb életmód felé, mi pedig segítünk, hogy elérd a kitűzött céljaidat!

Üdvözlettel,

Dechert Áron

MOSE elnök

ME KLUB –
A mozgástér életmód klubbja

Kapcsolat:

+36 70 469 9973
2600 Vác, Naszály út 18.
[email protected]

 

Támogatás

Impresszum

Feliratkozás hírlevelünkre: